Over ons

Wie is “De Leeuw”

"De Leeuw" is een Nederlandse transport- en handelsonderneming, opgericht in 1999 in Den Hout, door Wim en Jacqueline de Leeuw. Het is een naam die alles omvat, van logistieke dienstverlening tot handel in scooters en kwaliteit speelartikelen. Ook het onderhoud wordt in onze eigen werkplaats gedaan.

De Leeuw Transport

De transportafdeling is gespecialiseerd in o.a. het vervoeren van coils, containers, etc. De Leeuw Handel bestrijkt een heel groot gebied, vlakbij het thuishaven, namelijk Oosterhout.

 

De Leeuw Handel

Naast een logistieke dienstverlening op zowel nationaal als internationaal gebied, zijn we ook erkend met dealer van AGM, BTC (retro) scooters en Avyna. Wij zorgen voor zowel de verkoop, onderhoud van scooters en vrijetijdsartikelen (zoals kwalitatief hoogwaardige trampolines van Avyna) alsmede de verkoop van losse onderdelen, dan wel accessoires van scooters en trampolines. De Leeuw Handel is in omgeving Breda de grootste en meest erkende verkoper van scooters van hoogstaande kwaliteit. Wilt u een scooter aanschaffen of samenwerken met De leeuw Handel, neem dan z.s.m. contact op.

Voor de verkoop van (elektrische) scooters, fietsen en trampolines kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via e-mail, telefonisch of via een Whatsapp berichtje. U kunt zowel overdag, 's avonds als in het weekend, contact met ons opnemen om een afspraak te plannen. Deze zal onder het genot van een kopje koffie met een koekje plaatsvinden. Tijdens de afspraak kunt alles te weten komen over onze business en zal u van ons meer informatie krijgen voor een mogelijke toekomstige samenwerking.

20151101015536

20151101015552

20151101015528

20151101015519